Pohjois-Karjalan luterilainen kirkollinen kansankulttuuri Ruotsin vallan aikana = Die lutherische Volkskultur Nordkareliens während der schwedischen Zeit - Laasonen, Pentti (Suomen Kirkkohistoriallisen Seuran toimituksia, ISSN 0356-0759, 1967)
Zusammenfassung.
Keywords: -1809; kirkkohistoria; kansankulttuuri; luterilaisuus; kirkko (instituutio); kansanelämä; historia; kansanhurskaus; kyrkohistoria; Suomi; Pohjois-Karjala; Norra Karelen