Eri maanmuokkausmenetelmien edullisuus männyn ja kuusen viljelyssä Etelä-Suomessa - Hämäläinen, Jarmo (Metsätehon tiedotus, ISSN 0356-7257, 1990)
Summary: Advantages of different site preparation methods on planting results and costs in southern Finland.
Keywords: maanmuokkaus; metsänviljely; metsämänty; metsäkuusi