Copper and bacteria related to Finnish Emmental cheese
Copper and bacteria related to Finnish Emmental cheese
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
81, [30] sivua : kuvitettu, taulukkoja |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2014
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 1636. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : Unigrafia Kirjapaino). |
Lisätiedot | Lourdes Mato Rodriguez |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
9789515100627 |
Bibliografia |
Sisältää bibliografisia viitteitä. |
ISBN |
978-951-51-0061-0 pehmeäkantinen |