Orvakkalajistoselvitys Veräjämäen, Patolan ja Talin alueilla 2011 - Miettinen, Otto (Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisuja, ISSN 1235-9718, 2012)
Inventering av skinnsvampar på skogsområdena i Grindbacka, Dammen och Tali 2011.
Keywords: orvakat; kantasienet; sienet; inventointi; suojelu; luonnonsuojelu; kääväkkäät; kaupungit; kaupunkiekologia; lajit; selvitys; Veräjämäki (Helsinki); Patola (Helsinki); Tali (Helsinki); Helsinki