2,6 - kestävä kansakunta : elinvoimainen 200-vuotias Suomi - Pekkola, Juhani; Engelhart, Sari.; Hänninen, Jussi; Lehtonen, Olli.; Ojala, Pirjo (Kotka : Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, 2011)
Abstract: 2,6 - sustainable nation : vital 200 years old Finland.
Keywords: syntyvyys; väestönkehitys; väestörakenne; terveyden edistäminen; seksuaaliterveys; lisääntymisterveys; terveyspalvelut; perhesuunnittelu; perheellistyminen; lastenhankinta; abortti; perhepolitiikka; kyselytutkimus; nativitet; befolkningsutveckling; befolkningsstruktur; hälsofrämjande; hälsa; hälsovårdstjänster; familjeplanering; familjebildning; skaffa barn; abort; familjepolitik; enkätundersökning; Suomi; Finland