Toimialapäälliköiden rahoitusnäkemysten ja lausuntojen hyödynnettävyystutkimus - Immonen, Aleksi ([Helsinki] : Työ- ja elinkeinoministeriö : Edita Publishing [jakaja], 2011)
Referat: Undersökning om användbarheten av branschchefernas finansieringssynpunkter och utlåtanden.
Abstract: Usability survey for business sector managers' statements and the views on funding.
Keywords: Suomi. -- Työ- ja elinkeinoministeriö; Toimialapäälliköiden rahoitusnäkemykset (sarjajulkaisu); julkaisut; lausunnot; rahoitus; toimialat; esihenkilöt; laatu; käytettävyys; hyödyntäminen; arviointi