Kubrick's music : selections from the films of Stanley Kubrick (Él Records, 2018)
Musiikkia Stanley Kubrickin ohjaamista elokuvista sekä niissä kuultua musiikkia.
Keywords: elokuvamusiikki : Yhdysvallat : 1950-luku : 1960-luku : 1970-luku : 1980-luku : 1990-luku; taidemusiikki : kokoelmat