Seppojen ykkösjoukkue voitti KeMun juoksuin 6-2. Kuvateksti: Sepot pelasi sunnuntaina kauden viimeisen sarjapelinsä kuopiolaisia Kelta-Mustia vastaan - Sanomalehti Ylä-Karjala
Kuvassa esittelee näpäyttäjän taitojaan Ari Tolvanen. Ylä-Karjala 30.8.1988.
Keywords: pesäpalloilijat; urheiluvaatteet; urheiluseurat; urheilukentät; urheilu; pesäpallo; pelipaidat; liikunta; harrastukset