Ia:1 Inarin kunnansairaalan talousrakennuksen kartta ja kustannusarvio korjaus- ja muutostöistä (1945-1955) - Riksarkivet, Uleåborg (Ia KARTAT JA PIIRUSTUKSET / Inarin kunnansairaalan rakennusten korjaus- ja muutostyöt)
Sisältää talousrakennuksen kartan 1945 ja kustannusarvion korjaus- ja muutostöistä 1955.