ruokailuvälineet
ruokailuvälineet
fyysinen kuvaus: Lusikka, veitsi ja haarukka nahkakotelossa. Pienet, kahva filigraanityötä. Lusikan varsi on pyöreä, juurelle kapeneva, yläosa hopealankainen, kapenee pitkäksi kärjeksi pesän alla, kärki porrasmainen. Pesä on pieni, soikea ja tasalevyinen. Veitsi terväkärkinen. Haarukka 2-haarainen, kullattu. Varsi pyöreä.
Tallennettuna:
Aineistotyyppi |
---|
Esine |
Organisaatio |
Turun museokeskus |
Kokoelma |
Esinekokoelma |
Tunniste |
TMK401 |
Laajuus |
lukumäärä: 1 osien lukumäärä: 1 |
Mitat |
veitsi
pituus
16.0
cm kotelo pituus 18.7 cm haarukka pituus 12.8 cm lusikka pituus 15.8 cm kotelo leveys 4.6 cm |
Merkinnät |
merkintä: kuluneet poismerkinnän tyyppi: leima |
Valmistus |
valmistusaika
1700-luku
käsityö nahka (materiaali) metalli (materiaali) hopea (erityismateriaali) |
Näyttelyt |
PNHtähtiesineet Pohjoinen näyttelyhalli 13 |
Aiheet |
Luokitus |
26 ruoan nauttiminen (luokitus)
264 ruokailu (alaluokitus)
|