Koeoja 1. profiilinkeskiosa. Kuvattu kaakosta. Helsinki, Oulunkylä, Patola XXI:tykkitie 3 - Lagerstedt, John
sisällön kuvaus: Kaivauskuva
Keywords: 1. maailmansota; linnoitteet; sotahistoria; tiet; tykkitiet; Suomi, Helsinki, Oulunkylä, Tukikohta XXI tykkitie 3; Tukikohta XXI tykkitie 3