tiedote - Merenkulkuhallitus; Merenkulkuhallitus; Valtion painatuskeskus; Merenkulkuhallitus merikarttaosasto; Merenkulkuhallitus karttapaino
fyysinen kuvaus: Merenkulkuhallituksen julkaisema Tiedonantoja merenkulkijoille N:o 17, 20.6.1970. Tekstit sekä suomeksi että ruotsiksi. Kannessa on leima J/M APU MKH. Merimieslääkärit-vihkonen vuodelta 1970 sekä Merenkulkuhallituksen tiedotuslehti N:o 7/70, 21.3.1970.
Keywords: ammattilehdet; höyrylaivat; jäänmurtajat; laivat; museolaivat; tiedotteet; tiedotus; lääkärit