Kauppatorin laidalla Palanderin (vas.) ja Commercen talot sekä oik. raatihuone - Emil Lyytikäisen Kirjakauppa
fyysinen kuvaus: vaaka
Keywords: liikerakennukset; kadut; asuinrakennukset; jugend; aukiot; torit; hallintorakennukset; raatihuoneet; kaupungintalot; hevosajoneuvot; jalankulkijat; Suomi, Tampere, Tampereen raatihuone, Tampere, Kauppatori, Tampereen raatihuone