Turun linnan huone 54: toinen ikkuna-aukko lännestä laskettuna ja aukon alapuolella oleva umpeenmuurattu vanhempi aukko - Valokuvaamo Welin
sisällön kuvaus: Ikkuna 54/II. Kuvattu ulkopuolelta
Keywords: linnat; seinät; Suomi, Turku, Turun linna, Turku, Turun linna, Turun linna, Päälinna, V kerros, J 503 Kuningattarensali, juhla- ja kokoustila 54 Kungattarensali, Drottningsalen; Turun linna