Urajärven kartanon navetta. Museoviraston omistamat kiinteistöt. - Ivars, Marja
sisällön kuvaus: Punainen, puinen aittarivi, jonka katolla ruokakello.
Keywords: rakennukset; kartanot; navetat; kiinteistöt; Museoviraston kiinteistöt; Suomi, Asikkala, Urajärven kartano, Etelä-Suomi, Päijät-Häme, Asikkala, Urajärven kartano