joulukoriste; aurinko - Junkkari, Aappo
fyysinen kuvaus: Olkinen joulukoriste, aurinko, sidottu kolmiomaisen ohuen puun päähän. Oljet taitettu kaksinkerroin ja sidottu puun ympärille nyörillä. Kun puu työnnetään hirren rakoon, oljet levenevät.
Keywords: joulukoristeet; olkityöt