1 franc; Raha - Franklin mint
fyysinen kuvaus: Uuden-Kaledonian 1 franc vuodelta 1977, jonka kuva-aiheena on kagu. Kuuluu "Bird Coins of the World" -sarjaan, joka oli Franklin Mintin yhteistyössä International Council for Bird Preservationin kanssa vuosina 1979-1980 tekemä keräilysarja. Sarjaan kuuluu 24 käyttörahaa eri maista, kansiossa olevat rahat on kiinnitetty lintuja esitteleviin kortteihin (27 x 38 cm).
Keywords: rahapajat; rahat