Helsingin yliopiston konsistorin 1. amanuenssi, filosofian tohtori Karl Robert Brotherus - Atelier Apollo
sisällön kuvaus: Karl Robert Brotherus
Keywords: tiedemiehet; valtiotieteilijät; filosofian tohtorit; miesten puvut; Brotherus, Karl Robert; Suomi, Helsinki, Helsinki