lakkautettavaksi määrätyn uusnatsijärjestö Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen (PVL, ruots. Nordiska motståndsrörelsen) mielenilmauksen osanottajat matkalla kokoontumispaikalle Kaisaniemenrantaan. - Häkkinen, Hannu
sisällön kuvaus: Uusnatsijärjestö Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen (PVL, ruots. Nordiska motståndsrörelsen) mielenilmauksen osallistui noin 200–300 mielenosoittajaa.
Keywords: demonstrationer (meningsyttringar); högerextremism; nynazism; nazism; Niemi, Antti; Suomi, Uusimaa, Helsinki