Joukkovoima-verkoston järjestämä suurmielenosoitus Helsingissä 22.8.2015 - Häkkinen, Hannu
sisällön kuvaus: Mielenosoituskulkue Pitkäsillalla.
Keywords: banderollit; mielenosoitukset; Suomi, Helsinki, Helsinki