viljankorjuu Hukin tilalla Kuhmoisten Harmoisten kylässä - Pietinen, Aarne
sisällön kuvaus: Viljankorjuu kaurapellolla. Kauraa nostetaan seipäälle.
Keywords: maatilat; pellot; viljankorjuu; heinäseipäät; hangot; Suomi, Kuhmoinen, Harmoinen, Kuhmoinen, Harmoinen