Simon Jylkkä-Silvénin vuonna 1784 rakentama Haapaveden puukirkko ja kellotapuli - Liljeqvist, Ina
fyysinen kuvaus: vaaka
Keywords: kirkkorakennukset; kellotapulit; kylämaisema; Suomi, Haapavesi, Haapavesi