aurto - Albrekt Mecklenburgilainen
fyysinen kuvaus: Kalmarissa lyöty aurto. Etusivulla on kruunattu E-kirjain ja teksti ALBERTVS DEI GRACIA, takasivulla risti jonka yläkulmissa pienemmät kruunut ja alhaalla yksi isompi kruunu. Takasivun teksti MONETA KALMRNI.
Keywords: money (means of payment)