Saviastia
fyysinen kuvaus: Kohde 185: Hauta 407: Punaisesta savesta dreijattu kaulallinen, alaosasta lähes pyöreäkylkinen astia, jossa kaksi kylkeen kiinnitettyä horisontaalista kahvaa vastakkaisilla puolilla. Tasaisessa pohjassa jalkarengas, jonka keskiosa ulkonee jalkarengasta korkeammalle ja aiheuttaa esineen epätasapainon. Vaalea, lähes valkoinen pintakäsittely peittää koko ulkopinnan.