ravintoloita kauppakeskus Redissä - Kiuru, Sakari
sisällön kuvaus: panoraaman osakuva
Keywords: koronadokumentointi; koronaviruspandemian dokumentointi; coronaviruses; documentary photography; shopping centres; restaurants; Suomi, Uusimaa, Helsinki