Turun linna, E 102:n itäosaa lännestä kuvattuna
sisällön kuvaus: Esilinnan peruskorjaus. Vanha numero: 92/12, kuvaajatieto(?): IK
Keywords: Suomi, Turku, Turun linna, Turku, Turun linna, Turun linna, esilinna; Turun linna