When your lover has gone ; Swingin the blues - Miettinen, Olli; Karhunen, Raino; Laitinen, Keijo, 1934-2009; Masalin, Oka; Posti, Sakari; Olli Miettinen Quintet (1952)
2 kappaletta
Esittäjätiedot kirjoitettu levyn päälle, huom. poikkeaa muista VIOLAssa olevista tiedoista.
Olli Miettinen (piano), Raino Karhunen (rummut), Sakari Posti (basso), Oskar Masalin (klarinetti), Keijo Laitinen (sähkökitara).