Harmonikka soi! : taiturit tunnelmoivat. - Valitut Palat (yhtiö) (Helsinki : Valitut Palat. Musiikki, 2001)
81 kappaletta.
Tekstiliitteessä (suomi) tietoja harmonikasta Suomessa ja harmonikkataiteilijoiden esittely.
Levyt otsikoitu: Yölintu pehmein siivenlyönnein.. Taikayö, unelma öinen... (CD1) ; Hilpeä hanuri - Tulipunaruusut (CD2) ; Satumaa - Tico tico (CD3) ; Pariisin taivaan alla - Metsäkukkia (CD4).
Eri esittäjiä.
Julkaistu myös neljänä C-kasettina.
Keywords: viihdemusiikki; kokoomateokset; underhållningsmusik; samlingsverk