Cooperative interference and radio resource management in self-organizing small cell networks - Pantisano, Francesco (Oulu : University of Oulu, 2013)
Tiivistelmä: Yhteistoiminnallinen häiriön ja radioresurssien hallinta itseohjautuvissa piensoluverkoissa.
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-62-0147-4 (PDF)
Keywords: langattomat verkot; matkaviestinverkot; häiriöt; hallinta; trådlösa nät; mobiltelefonnät; störningar; kontroll; itseohjautuva piensoluverkko; liittoumapeliteoria; radioresurssien hallinta; yhteistoiminnallinen häiriönhallinta; självstyrda småcelliga nätverk; externalities; game theory; interference management; radio resource management; self-organization.; small cell networks; reti auto-oranizzanti.; gestione dell' interferenza; gestione delle risorse di rete; teoria dei giochi; giochi con esternalitá.