Puunhankinnan meno-paluukuljetusten optimointimalli - Väätäinen, Janne; Palander, Teijo; Harstela, Pertti; Joensuun yliopisto, metsätieteellinen tiedekunta; Metsäntutkimuslaitos / Suonenjoki (Metsätieteen aikakauskirja, 2002)
Tutkimusartikkeli
Keywords: kannattavuustarkastelu; kustannuslaskenta; operatiivinen suunnittelu; taktinen suunnittelu