Toinen mahdollisuus : pitkäaikainen sijaiskotihoito ja aikuistuneen tytön identiteetti, minäkäsitys ja sijaisäitirepresentaatio - Laurila, Anja; Tampereen yliopisto. Politiikan tutkimuksen laitos (Acta Universitatis Tamperensis, ISSN 1455-1616, 1999)
Abstract.
Keywords: Personality Development; Mother-Child Relations; Foster Home Care; dissertations, academic; Maternal Behavior; sijaisvanhemmat; äidit; sijaiskodit; identiteetti; lapset (ikäryhmät); lapset (perheenjäsenet); minäkuva; tytöt; perhehoito; sijaiskasvatus; lastensuojelu; huostaanotto; äitiys; representaatio; persoonallisuuden kehitys; sijaishuolto; kokemukset; haastattelututkimus; kvalitatiivinen tutkimus; kvantitatiivinen tutkimus; interventio; aikuiset; vanhempi-lapsisuhde; tutkimus; kasvatus; ongelmakäyttäytyminen; psyykkinen kehitys; tyttäret; fosterföräldrar; mödrar; fosterhem; identitet (självbild); barn (åldersgrupper); barn (familjemedlemmar); jagföreställning; flickor; familjevård; uppfostran i fosterhem; barnskydd; omhändertagande; moderskap; representation (framställning); personlighetsutveckling; vård i fosterhem; erfarenheter; intervjuundersökning; kvalitativ forskning; kvantitativ forskning; intervention; vuxna; föräldrar-barn-förhållande; forskning; fostran; problembeteende; psykisk utveckling; döttrar; identitet; sijaisvanhemmuus; lastensuojelu; nuoret; sosiaalihuolto; huostaanotto