Kieli verkossa : näkökulmia digitaaliseen vuorovaikutukseen - Helasvuo, Marja-Liisa.; Johansson, Marjut; Tanskanen, Sanna-Kaisa. (Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2014)
Abstract: Language on the internet : perspectives on digital interaction.
Keywords: kirjallinen viestintä; digitaalinen media; kielenkäyttö; Internet; genret; monikielisyys; kulttuurienvälisyys; podcastit; tekstiviestit; WWW-sivut; verkkolehdet; sosiaalinen media; blogit; verkkokeskustelu; kielentutkimus; diskurssintutkimus; digitaalinen kulttuuri; terminologia; verkkoviestintä