tarjotinliina
sisällön kuvaus: Soikea valkoinen pikkuliina, jonka muotoa seuraten koristaa ristipistoin ommeltu ornamentti, kirjonta on tehty punaisella langalla ja liinan reunassa hapsut kankaan langoista.
Keywords: pöytäliinat; käsityöt; kirjontatyöt