Helmi; kaivauslöytö
Monikulmaisia lasimassahelmiä (koostuu viisi- ja kolmikumaisista tahkoista), massa sininen, pinta iridisoitunut. Kahdessa reikä suurempi yhdessä pienempi.
Keywords: helmet; Arkeologia; Kaivaukset; Lahden torikaivaus 2013