karahvi; 8021 - Karhulan lasitehdas
Koristelu: etsausmalli 208, karahvin ja tulpan kaula hiottu
Keywords: karahvit; 273 juomat; huumaavat ja nautintoaineet Alkoholijuomat; 323 perusraaka-aineiden jalostus keramiikka- ja lasiteollisuus