Kouvolan Pisara - Raimo Sävilä
Moottoripyöräilijöitä juhlakulkueessa Valtakadun ja Oikokadun risteyksen kohdalla Kouvolan Pisara-tapahtumassa. Taustalla As Oy Oikokulma Valtakatu 26, jossa toimi mm. Kello-Kulta Suninen ja Herkkuliike Namupaikka.
Keywords: moottoripyöräilijät; kello- ja kultasepänliikkeet; liikerakennukset; moottoripyörämerkit; kulkueet; makeiset; tapahtumat (KITO); kaupunkikuva; moottoripyörät; 493 kulkuneuvot; 541 spektaakkelit; Valtakatu, Kouvola