Hyvinvointia sairaalatyöhön : terveydenhuollon kehittämishanke 2004-2006 - Kivimäki, Riikka (Helsinki : Sosiaali- ja terveysministeriö : Yliopistopaino Kustannus [jakaja], 2006)
Sammandrag: Ökat välbefinnande i sjukhusarbetet : utvecklingsprojekt inom hälsovården.
Summary: Improving workplace welfare in hospital work : development project in the health care sector 2004-2006.
Veto-ohjelma.
Tykes-ohjelma.
Myös verkkoaineistona.
Keywords: työhyvinvointi; terveysala; terveydenhuoltohenkilöstö; hoitohenkilöstö; työolot; hyvät käytännöt; kehittäminen