Nuorista koostuva bändi El Vibora soittamassa lavalla
Keikalla Kestihovissa Keravalla. Bändin jäsenet: Rainer Puolakka, Jari Salojärvi ja Jyrki Perälä. Kuvassa Jyrki. Kuvassa Rainer.
Keywords: yhtyeet; laulaminen; laulajat; rumpalit; rummut; kitaristit; sähkökitara; bassokitara; basistit; instrumentit; soittimet; soittaminen; soittajat; esiintyminen; esiintyjät; konsertit; esitykset; nuorisokulttuuri; nuoret