Viimeinen koulupäivä - Lasse Naukkarinen; Lasse Naukkarinen; Lasse Naukkarinen; Lasse Naukkarinen; Lasse Naukkarinen; Heikki Innanen; Tuomas Kantelinen; Tero Kinnunen; Mayreth Söderholm; Eine Kokko; Leena Karjalainen; Onni Sarnesto; et al. (1998)
Millaisia tuntemuksia on ilmassa, kun pienen Vihtarin kylän lähes 100-vuotias koulu päätetään lakkauttaa vastoin kylän tahtoa? Viimeistä kevätjuhlaansa viettävä koulu on ollut Heinäveden kunnan ainoa ala-asteen ekokoulu.
Keywords: koulut; Suomi; Heinävesi; Vihtari