Finlandia-katsaus 44 - Martti Jukola; Martti Jukola (1944)
Poikaurheilun liitto-ottelu Porissa. Kirjailija Hilja Haahti 70 vuotta. Suurratsia Helsingissä.
Keywords: yleisurheilu; pojat (ikäryhmät); Pori; kirjailijat; Haahti, Hilja; säveltäjät; poliisit (ammatit); poliisitutkinta; maaherrat