Tuttavamme Tarkat - Eine Laine; Heimo Palander; Liisa Vuoristo (1961)
Varsin tavallinen Tarkan perhe asuu suomalaisen maaseutukaupungin lähiössä. Siellä on väljyyttä, valoa, kukkia ja puita. Kun lapset olivat pieniä perhe asui keskikaupungilla. Muutto tuotti helpotuksen varsinkin äidille: ei tarvitse enää henki kurkussa pelätä, että lapset ensimmäisessä kadunkulmassa törmäävät auton alle. Isän työmatka tosin piteni ja siksi hän vihjaillut omasta autosta - poikien suureksi riemuksi. (Lähde: Katso 36/1961)
Keywords: perhe-elämä; ihmissuhteet; draamasarjat; Suomi