Ottakaa ne kii - Metsämarja Aittokoski; Antti Aittokoski; Metsämarja Aittokoski; Tiina Laine; Tiina Laine; Jirka Silander; Jaani Nurisalo; Antti Aittokoski; Antti Aittokoski; Käsikirjoitus: työryhmän lapset ohjaajien kanssa (2006)
Mitä kaikkea viimeisellä liikuntatunnilla ennen kesää voikaan tapahtua...