Suomalainen talonpoika - Orvo Saarikivi; Tapio Timonen; Aimo Jäderholm; Yrjö Aaltonen; Heikki Laakkonen; Martti Silvennoinen; Yksityisyrittäjien Liitto. (1956)
Suomalaisen talonpojan historiaa
Keywords: eduskunta; tulo- ja menoarvio; eduskunta-aloite; työllisyys; työttömyystyöt; verotus; tuloverotus; maataloustraktori; maatalous; metsänhoito; kankaankudonta; nahanvalmistajat; maaseutu