Journal of Early Childhood Education Research - Suomen varhaiskasvatus (yhdistys) ([Tampere] : Suomen varhaiskasvatus, 2012)
"Varhaiskasvatuksen Tiedelehti, JECER julkaisee varhaiskasvatukseen liittyvää tieteellistä tutkimusta. Lehti on kansainvälinen referee-arviointiin perustuva julkaisu, jonka artikkelit ovat suomenkielisiä tai englanninkielisiä. Sen julkaisualaan kuuluu varhaiskasvatuksen tutkimus ja varhaiskasvatusalan ilmiöiden teoreettinen ja historiallinen tarkastelu. Julkaisu on tarkoitettu varhaiskasvatuksen tutkijoille, kouluttajille ja opiskelijoille sekä alan ammattilaisille, päätöksentekijöille, hallinnossa ja suunnittelussa työskenteleville sekä vanhemmille. Lehti on laaja-alainen varhaiskasvatuksen tiedelehti, jonka intressipiiriin kuuluu alle 8-vuotiaiden lasten kasvun, kehityksen ja oppimisen kysymykset. Lehti tarkastelee varhaiskasvatuksen yhteiskunnallisia, pedagogisia, ammatillisia ja koulutuksellisia kysymyksiä sekä varhaiskasvatuksen organisointiin ja johtajuuteen liittyviä teemoja. Lehden tarkoituksena on uuden tiedon välittäminen, tieteellisen keskustelun edistäminen ja kentän palveleminen varhaiskasvatuksen kehittämisessä. Lehti tarjoaa avoimen oppimisympäristön ja vertaisoppimisen foorumin, jonka kautta lukijat voivat oppia toisiltaan, jakaa osaamistaan ja kehittää varhaiskasvatusta. Lehden tavoitteena on parantaa varhaiskasvatuksen tutkimuksen tunnettavuutta ja saavutettavuutta ja mahdollisuuksia tutkimusperustaiseen päätöksentekoon ja laadun kehittämiseen varhaiskasvatuksessa. Tavoitteena on viestittää uudesta varhaiskasvatuksen tutkimuksesta ja avata kansainvälisiä näkökulmia varhaiskasvatukseen." --
Internet-yhteys; www-selain; Adobe Acrobat Reader.
Kuvailun perusta: 1(1), 2012; nimeke ensinäytöstä.
Keywords: varhaiskasvatus; kasvatus; opetus; päivähoito; kasvatusyhteistyö; tiedelehdet; verkkolehdet