Kohden kevyempää hallinnointia Leader-toimintatavassa : vertailututkimus Hollannin, Irlannin, Itävallan, Ruotsin, Suomen, Tanskan ja Viron Leader-hallinnoinnin haasteista ja kehittämisvaihtoehdoista - Viinamäki, Olli-Pekka; Hyyryläinen, Esa; Vainio, Arttu; Metsälä, Riia; Maaseutupolitiikan yhteistyöryhmä (Maaseutupolitiikan yhteistyöryhmän julkaisu, ISSN 1238-6464, 2013)
Mot en lättare administration av Leader-metoden.
Keywords: maaseutu; kehittäminen; EU-ohjelmat; toimintamallit; toimintaryhmät; hallinnointi; hallinto; haasteet (ongelmat); uudistukset; EU-maat; kansainvälinen vertailu; vertaileva tutkimus; viranomaiset; tavoitteet; organisointi; ohjaus (hallinta); valvonta; yhteistyö; viestintä; projektit; ongelmat; maaseudun kehittäminen; rakenteet; ohjaus; rakenne (ominaisuudet); landsbygd; utveckling (verksamhet); EU-program; verksamhetsmodeller; aktivitetsgrupper; administration; förvaltning; utmaningar; reformer; EU-länder; internationell jämförelse; jämförande forskning; myndigheter; målsättningar; struktur (egenskaper); organisering; styrning; övervakning; samarbete; kommunikation; projekt; problem; Suomi; Alankomaat; Irlanti; Itävalta; Ruotsi; Tanska; Viro; Finland; Nederländerna; Irland; Österrike; Sverige; Danmark; Estland; LEADER; paikalliset toimintaryhmät