Asiakastyytyväisyystutkimus Cumulus Ouluun - Karppanen, Kati (Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2012)
Tiivistelmä
Keywords: Cumulus Oulu, Mari Vepsäläinen; e-kirjat; hotellit; asiakastyytyväisyys; kvantitatiivinen tutkimus; opinnäytetyöt; palvelu