Lääkkeettömät hoitomuodot Harjamäen sairaalassa vuosina 1926-1952 : Kotisivut Harjamäen sairaalamuseolle - Kukkohovi, Jukka (Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2009)
Tiivistelmä
Keywords: Harjamäen sairaalamuseo; e-kirjat; mielenterveystyö; hoitomenetelmät; historia; opinnäytetyöt