Liikkuminen ja yhdyskuntarakenne kaupunkiseudulla : kirjallisuusselvitys - Wiik, Maarit; Klinga, Taina; Jouslehto, Emmi (Tiehallinnon selvityksiä, ISSN 1457-9871, 2004)
Sammanfattning: Mobilitet och samhällsplanering i urbana regioner.
Keywords: liikkuminen; asukkaat; kaupungit; kaupunkiseudut; yhdyskuntasuunnittelu; yhdyskuntarakenne; liikennesuunnittelu; väestörakenne; elämäntapa; liikenne; maankäyttö