Detection, quantification and characterization of food related microorganisms using molecular and physiological methods
Detection, quantification and characterization of food related microorganisms using molecular and physiological methods
ethesis.helsinki.fi/julkaisu.../vk/mantynen
(Jyväskylän yliopisto - Jykdok)
Tallennettuna:
Ulkoasu |
Myös painettuna Tekstiä |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Tiivistelmä. - Nimiönäytöllä myös: University of Helsinki, Department of Applied Chemistry and Microbiology |
Julkaisija |
Helsinki :
Helsingin yliopiston verkkojulkaisut,
1999.
|
Opinnäyte | Väitöskirja Helsingin yliopisto 1999 |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Vesa Mäntynen |
Järjestelmävaatimukset |
Internet-yhteys, WWW-selain ; Adobe Acrobat Reader |
ISBN |
951-45-8672-7 verkkojulkaisu, pdf 951-45-8750-2 verkkojulkaisu, html |