Korkealujuuksiset teräkset talonrakennustekniikassa - Kouhi, Jouko (Tutkimuksia / Valtion teknillinen tutkimuskeskus, ISSN 0358-5077, 1988)
Abstract.
Keywords: teräs; teräsrakenteet; aineenkoetus; lujuus; fysikaaliset ominaisuudet